1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Yastık Altı Birikimleri Değerlendirme Zamanı

Emlak, emlak ofisi, emlak ofisleri, Emlak Sitesi, emlakçı, emlakçılar, kiralık daire, Kiralık Emlak, satılık daire, satılık emlak, emlak,satılık emlak,konut,işyeri,arsa,satılık,kiralık daire,satılık daire, kat karşılığı daire,devre mülk,devre mülk emlak,emlak arama,emlak ilan,emlak ilanları,satılık konut,satılık işyeri,satılık arsa,kiralık konut,kiralık işyeri,kiralık arsa,satılık emlak,emlak siteleri,emlak sitesi,emlakçılar,gayrimenkul,kiralik emlak,kiralık dükkan,kiralık ev,satılık dükkan,franchise,satılık konut,konut,emlak ilanı,kiralık ofis,satılık ofis,İstanbul emlak,Ankara emlak,İzmir emlak,Antalya emlak,Türkiye’de emlak, Yastık Altı Birikimleri Değerlendirme Zamanı

İSTANBUL – Bahar aylarında inşaat sektöründe beklenen canlanma ile birlikte gelecek talep artışı ise sektörü hareketlendirecek ve fiyatlar artacak. Bu nedenle, bireysel konut ve tüketici kredileri pazarında bankaların sunduğu düşük faiz oranlarının bulunduğu şu günler, konuta yatırım yapmanın tam zamanı…

Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, 2010’un son çeyreğinde şimdiki fiyatları görmenin imkânsız olacağını söyledi. Yastık altındaki döviz ve altınları gayrimenkule çevirmenin tam zamanı olduğunu belirten Özçiçek, şu an yüzde 1’ler seviyesinde seyreden faizlerin kısa vadede daha fazla düşmeyeceğini ve artan taleple birlikte yakın dönemde konut fiyatlarının zamlanacağını vurguladı.

Son dönemlerde küçük dairelere talebin arttığını ve 1+1’ler ile stüdyo dairelerin revaçta olduğunu ifaden eden Özçiçek, bu dairelerin özellikle yatırımcılar için önemli avantajlar sunduğunu belirtti.

PROJELER, YATIRIMCILAR İÇİN BİR FIRSAT
İnşaat firmalarının çok uygun fiyatlı ve özel ödeme koşullarına sahip kampanyalar ürettiğini hatırlatan Özçiçek, kendini amorti edebilecek ve gelecekte değer kazanacak projelere öncelik tanımak gerektiğine dikkat çekti. Kaliteli ve referanslı projeleri tercih etmenin garantili bir yatırımın en temel kuralı olduğunu belirten Özçiçek, gelişmekte olan bölgelerde hayata geçirilen konut projelerinin yatırımcılar için çok cazip bir fırsat olduğunu açıkladı.

DOĞRU YER NERESİ?
Doğru yerde yatırım için bölge imar planlarını ve lokasyonu çok iyi analiz etmek gerektiğini vurgulayan Özçiçek, örneğin Anadolu yakasında Kartal, Maltepe, Pendik ve Kurtköy’ün, Avrupa yakasında ise Bahçeşehir, Başakşehir ve Esenyurt’un gözde merkezler olma yolunda ilerlediğini ifade etti:

“Türkiye’de nüfus hızla artıyor, şehirler göç almaya devam ediyor. Şehirlerdeki binaların bir bölümü yaşlı, bir bölümünün de kalitesi düşük. Bu nedenle eski yerleşim bölgelerindeki konutların yerine yenileri yapılmaya devam edecek. Şehirler gelişmekte olan alternatif çevrelere doğru yayılacak ve konut talebi devam edecek. Her yıl 600 bin konut açığının doğduğu ülkemizde konut ihtiyacı bitmez ve konut piyasası ölmez.”

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Kilis Belediyesi’nden Emlak Vergisi Uyarısı

Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin 1. taksit ödeme süresinin 31 Mayıs 2010'a sona ereceğini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir